Werk in de kern van de Bommelerwaard

Bouw aan drie organisaties bij de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard

Twee gemeenten, één gezamenlijke bedrijfsvoering

In de prachtige Bommelerwaard werken de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel nauw samen. Bij de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB) werk jij voor de twee gemeenten én voor de BVEB zelf. Dit kan bij het team Financiën, Informatisering en Automatisering, Juridische zaken of HRM. Samen is het een omvangrijke organisatie en zonder de BVEB zouden de gemeenten niet kunnen functioneren. Jouw werk heeft dan ook impact op de gehele Bommelerwaard. Werken voor twee gemeenten betekent werken voor twee werelden. Diversiteit in jouw werk is dan ook gegarandeerd. Omdat het een relatief jonge organisatie is, moet er nog veel gebeuren. Ontdek de vele mogelijkheden van de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard!

Vacatures bij de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Werken voor de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard

Als medewerker bij de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard lever je een grote bijdrage aan het bouwen van de organisaties. Ontdek de andere voordelen van dit belangrijke uitvoeringsorgaan.

Impact maken op de hele Bommelerwaard

De diversiteit van twee gemeenten

Werken in het krachtveld van drie organisaties

Werken in het hart van de organisaties

Samenwerken voor de hele Bommelerwaard

Bij de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB) werken we als vanzelfsprekend partner samen om de drie organisaties verder te helpen. De collegialiteit is hoog en er is veel contact tussen Zaltbommel en Maasdriel om met elkaar aan projecten te werken. Juridische Zaken en I&A werken vanuit Zaltbommel en in Maasdriel werken de collega’s van HRM en Financiën. Waar en hoe we ook werken: samen krijgen we veel voor elkaar.

Werk met impact bij een bijzondere plek

Bij de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB) werk je aan grote projecten die de gehele Bommelerwaard aangaan en dat blijft niet onopgemerkt. Jouw werk heeft impact op alle inwoners en ondernemers van het gebied. De gemeenten Maasdriel en Zaltbommel hebben elk een geheel eigen identiteit. Het ondersteunen van die twee gemeenten, hun verschillende belangen en tegelijk meebouwen aan een jonge organisatie maakt de BVEB een unieke plek om te werken. Best een pittige opgave en wij zorgen dan ook voor veel flexibiliteit om jouw werk en privé in balans te houden.

Wij bieden jou

Goede arbeidsvoorwaarden

Bij de BVEB kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er is een aantrekkelijk beloningsbeleid en je kunt gebruik maken van ruime verlofregelingen.

Brede ontwikkelmogelijkheden

Wil jij je kennis vergroten en je verder ontwikkelen op een breed terrein, dan geven wij jou daarvoor alle ruimte en faciliteiten.

Flexibiliteit

Met de flexibele werkuren en het werken op twee verschillende locaties bieden we jou veel vrijheid om zelf je werk in te delen. Zo kun jij werk en privé optimaal combineren.

Bouwen aan de BVEB én de drie organisaties als geheel

De BVEB is nog volop in ontwikkeling en jij bouwt daaraan mee. Met jouw professionele input geef jij mede vorm aan deze jonge organisatie én aan de drie organisaties als geheel.

Duidelijke jaarplannen

De integrale jaarplannen worden gezamenlijk met de vier teams opgesteld. Hierdoor is het duidelijk wat jouw bijdrage is aan het grotere geheel.

Bedrijfsuitjes

Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een BBQ, een stedentrip en een eindejaarsbijeenkomst. Daarnaast worden er per team ook uitjes georganiseerd.

Ontdek wat onze medewerkers zeggen

Richard Lagendijk (42)Ketenbeheerder

Ik vind dit leuker dan wanneer alles al vastligt. Nu kun je echt een bijdrage leveren aan het opbouwen van een organisatie.

Carola Frenay (60)Gegevensbeheerder ID

Hier werk je voor de gehele Bommelerwaard. Dat vind ik mooi.

Paul Engelen (50)HRM adviseur

Het is een jonge organisatie en alles is nog volop in ontwikkeling. Ik hou daar wel van; Spannend om een organisatie vorm te geven en te verbeteren.

Fleur van Tussenbroek (21)Junior juridisch medewerker

Werken voor de Bedrijfsvoeringseenheid is soms best complex, maar dat maakt het juist een unieke plek om te werken.

Theo Tuenter (52)Senior juridisch adviseur

Er werkt een mooie mix van ervaren collega’s en jong talent, er is alle ruimte om je talent verder te ontwikkelen.

De BVEB, het hart van de Bommelerwaard

De BVEB bestaat sinds 2018. De 70 vaste medewerkers werken vanuit de gemeentehuizen van de beide gemeenten. Naast de ondersteuning van de gemeenten, werkt de BVEB aan eigen projecten voor harmonisering en optimalisering van processen. Zo is er het project ‘Zaakgericht werken’, waar ingezet wordt op nieuwe manieren van samenwerken waarbij de inwoners en ondernemers centraal staan.

Bekijk de vacatures van de gemeente Maasdriel en gemeente Zaltbommel

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Staat jouw ideale baan nog niet tussen onze vacatures? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard via het job alert.